En enklare vardag som abonnent

En enklare vardag som abonnent

EFI har erbjudit abonnemang i över 30 år och har ett bra system där du nu också har tillgång till en egen sida med en fullständig översikt. Där kan du göra ändringar i ditt abonnemang om du önskar.
Snabbt, säkert och effektivt

Snabbt, säkert och effektivt

Drömmer du dig bort till en kritvit strand, klarblått hav och palmer? När det är snö och slask är du inte ensam om att boka en resa till bekväma Madeira, soliga Florida eller exotiska Indonesien. Eller så kanske du längtar efter att sitta framför en öppen brasa i en stuga med rosor på kinderna. Och titta ut på på de gnistrande spåren i snön. Vare sig du vill åka utomlands eller stanna i Sverige behöver huden både solkräm och omsorg. Här har vi samlat några tips på vad du kan ta med dig i bagaget när du ska resa.
Bra tips för hemmakontoret

Bra tips för hemmakontoret

Många av er jobbar säkert hemifrån just nu och det gör även vi här på Efi.
För att öka medvetenheten och förhoppningsvis förebygga problem med kroppen som kan uppstå när vi jobbar hemifrån så hade vi nyligen ett Teams-möte med Ronny Håkerud. Han är fysioterapeut och kiropraktor och driver kiropraktorkliniken Nordstrand i Oslo. Håkerud gav oss flera bra tips och idéer som vi vill dela med oss av
När upplevde du senast något stort?

När upplevde du senast något stort?

Kan du dra dig till minnes en tyst morgon då du fått se solen gå upp? Kanske över ett hav, trädtopparna i en skog eller hustaken i ditt kvarter. Eller minns du en stjärnklar natt när du stått utomhus och tittat upp mot en otrolig himmel?