DEN KALLA FINA ÅRSTIDEN

DEN KALLA FINA ÅRSTIDEN

Äpplen skördas, lövträden skiftar i nyanser av rött och gult och temperaturen kryper under nollstrecket. Hösten är på frammarsch! Även om dagarna blir kyligare och solbrännan efter en fantastisk sommar börjar blekna, behöver du inte lägga undan dina klänningar och kjolar! För, höstens trender kännetecknas av blommiga klänningar, djurmönster och lager-på-lager. Med ett par italienska strumpbyxor i garderoben är du redo att möta hösten både trendig och bekväm!
Northborn ® - nya textilprodukter från EFI i hög kvalitet!

Northborn ® - nya textilprodukter från EFI i hög kvalitet!

Efi utvecklar i samarbete med omsorgsfullt utvalda tillverkare, kvalitetskläder för vardags- och fritidsbruk. Vi har nyligen lanserat Northborn ® bambuboxer och de har blivit väl mottagna av våra kunder. Just nu har Merinoulltröjor anlänt till vårt lager och det kommer att ske fler spännande lanseringar i framtiden.
Northborn® – sköna plagg av hög kvalitet

Northborn® – sköna plagg av hög kvalitet

För oss är Northborn® en filosofi. Vi tror på att man med fokus på hög kvalitet i alla led, omfattande tester och val av rätt material kan erbjuda något utöver det vanliga. Sedan vi startade Northborn® 2016 har vårt mål varit att göra ditt liv lite enklare och bekvämare. Alla förtjänar lite lyx i vardagen!
Strumpor som inte stramar

Strumpor som inte stramar

Många söker efter riktigt sköna strumpor - ett av önskemålen är att de inte stramar för mycket. Hos Efi hittar du strumpor som inte stramar, och många andra kvalitetsprodukter som boostar din vardag.