Northborn® – sköna plagg av hög kvalitet

För oss är Northborn® en filosofi. Vi tror på att man med fokus på hög kvalitet i alla led, omfattande tester och val av rätt material kan erbjuda något utöver det vanliga. Sedan vi startade Northborn® 2016 har vårt mål varit att göra ditt liv lite enklare och bekvämare. Alla förtjänar lite lyx i vardagen!

Northborn-kollektionen har hela tiden utvecklats och genom att lyssna till er feedback och önskemål har vi introducerat nya plagg. I den här artikeln gör vi en sammanställning av alla plagg som finns i kollektionen idag och ger dig en överblick om vad du kan välja bland. Fokus för Northborn® är framför allt underkläder – som ska vara sköna, smidiga och passa bra för vardagens olika aktiviteter.

Underkläder i bambuviskos

Med Northborn® har vi fokuserat på kvalitet snarare än kvantitet. Vi började därför med varje garderobs basplagg - nämligen underkläderna.

De ultimata boxershortsen

Ambitionen med boxershortsen var att utveckla ett par kalsonger i bambu som passar för alla versioner av den moderna mannen. Från söndagsutflykten i skogen med familjen, till långa dagar på kontoret eller under ett krävande skidlopp.

Vi experimenterade med material och texturer, och utvecklade och testade prototyper i över ett år. Vi hade ett mål i sikte: Att ta fram de bästa möjliga boxershortsen för dig. Resultatet blev ett par boxershorts i silkeslen bambuviskos med fin passform och bra tekniska egenskaper. En bekväm kalsong som kan användas vid alla tillfällen.

Börja prenumerera på Northborn® boxershorts här.

De perfekta underkläderna för kvinnor

Kvinnor känner kvinnor bäst. Därför är det också kvinnor som har ansvarat för produktutvecklingen av denna underklädeskollektion. Resultatet blev inte bara en modell utan fyra: string, hipster, bikini och sist men inte minst den populära high waist. Oavsett dagsform, outfit eller dina personliga preferenser - så hittar du garanterat en modell som passar dig! Vi har verkligen fokuserat på trosornas passform och material, för att de knappt ska kännas när du har dem på dig.

Prenumerera på Northborn® string

Prenumerera på Northborn® bikini

Prenumerera på Northborn® hipster

Prenumerera på Northborn® high waist

Med startpaketet får du hem ett par trosor eller ett par boxershorts och kan testa dem innan du bestämmer dig för om du vill fortsätta prenumerera. Om du hellre vill beställa hem ett antal underkläder direkt hittar du hela Northborn®-kollektionen i vår webbutik.

Inspirationen bakom underklädskollektionen

Vår första Northborn®-kollektion har inspirerats av öppna, höga landskap och de vackra vyer som skapas när naturen är som bäst.

Vi har valt en färgpalett som är mjuk och dov och som ger associationer till de första timmarna på morgonkvisten eller de sista timmarna innan solen går ner.

Färgerna är dämpade för att framhäva passformen och materialet - och vi har modeller för alla smaker och kroppar!

Merinoull året runt

Mjuk och skönt ulltyg i 100 % merinoull. Det nordiska klimatet erbjuder utmaningar under hela året. Det här är kläder som hjälper till att hålla dig varm och passar för alla typer av aktiviteter. Merinoullsfibrerna håller dig behagligt varm och torr och hjälper till att transportera bort fukten från huden. Dessutom är merinoull naturligt antibakteriell – vilket förhindrar dålig lukt.

Skön merinoull som inte kliar

Northborn® merinoullsplagg är perfekta för dig som känner hur det börjar klia så fort du hör ordet ull. Fibrerna i merinoull är inte lika grova som i vanlig ull, vilket gör att merinoullen känns och upplevs mjuk mot huden och inte orsakar någon klåda. Alltså perfekt för dig med känslig hud.

Och det är värt att notera att våra merionullsplagg är i 100 % merinoull, vilket betyder att dessa produkter är tillverkade av ett förnybart, nedbrytbart och återvinningsbart material!

Här kan du läsa mer om och beställa hem plaggen:

Långärmad tröja i merinoull (dam)
Långkalsonger i merinoull (dam)
Långärmad tröja i merinoull (herr)
Långkalsonger i merinoull (herr)
Mössa i merinoull för både dam och herr

Northborn® SPORT

Efter lanseringen av boxershortsen i bambuviskos tog det inte länge förrän de nöjda kunderna efterlyste tekniska träningskläder. Just nu har vi ett par boxershorts och en T-shirt. De är tillverkad av ett supermjukt material med bekväm passform för optimal rörlighet. Meshtyget bidrar till extra ventilation. Även om detta är tekniska träningskläder vill vi poängtera att de passar lika bra för hög som låg intensitet. Så kläderna funkar även för dig som gillar att ta promenader eller träna utan större ansträngning.

Beställ Northborn SPORT T-shirt här
Beställ Northborn SPORT boxershorts här

Northborn® T-shirt i bambuviskos

T-shirten du inte visste att du väntat på! Perfekt för dig som gillar att vara aktiv. Tillverkad i 93 % bambuviskos och 7 % elastan.

Beställ Northborn T-shirt i bambuviskos här

Alla Northborn-plagg är OEKO-TEX®-certifierade och tillverkade i Europa.

Northborn® är OEKO-TEX® 100-certifierade. Certifieringen bekräftar att produkten är testad och godkänd i enlighet med kraven från internationella OEKO-TEX®. Produkter som är märkta med Trygga textilier får inte innehålla allergi- eller cancerframkallande färgämnen.

Northborn® är ett nordiskt koncept och vi utvecklar regelbundet nya plagg just för dig som vill ha det lilla extra. Alla Northborn®-produkter tillverkas i Europa.

Vi ser fram emot att fortsätta med detta och att få göra din vardag lite bättre!

Har du redan testat något av plaggen från Northborn®-kollektionen? Då är det kanske dags att beställa hem ännu ett plagg! Ta en titt på produktsidorna och klicka hem något som faller dig i smaken och som du är i behov av just nu. Vi hoppas att du kommer att bli lika nöjd med ditt Northborn®-plagg som vi är!