Snabbt, säkert och effektivt

Drömmer du dig bort till en kritvit strand, klarblått hav och palmer? När det är snö och slask är du inte ensam om att boka en resa till bekväma Madeira, soliga Florida eller exotiska Indonesien. Eller så kanske du längtar efter att sitta framför en öppen brasa i en stuga med rosor på kinderna. Och titta ut på på de gnistrande spåren i snön. Vare sig du vill åka utomlands eller stanna i Sverige behöver huden både solkräm och omsorg. Här har vi samlat några tips på vad du kan ta med dig i bagaget när du ska resa.

Res naturligt

Huden är ditt största organ. Den låter dig känna temperaturer, beröring, smärta och tryck. Huden är viktig för att känna av omvärlden. Därför behöver du ta hand om den. Precis som det är viktigt att tänka på vad du stoppar i dig, är det viktigt att du är medveten om vad du applicerar på huden.

Välj bra och skonsamma produkter som är dermatologiskt testade och fria från parabener. Ansiktskrämer ska skydda och bevara huden, inte irritera eller skada den. Vår hudvårdsserie består av noga utvalda ingredienser och tillverkas i Danmark under strikta kvalitetskontroller.

Aloe Vera i DGEA-krämen tillför fukt och hjälper till att lugna huden om den blivit utsatt för stress. Detta är lika relevant på en kryssning i Karibien som på Schweiz högsta berg. Vitamin-E och kreatin hjälper till att motverka fina linjer och tecken på åldrande.

Ömma fötter mår bra av en näringsrik fotkräm. I basik fotkräm finns både salvia och sjögräsextrakt som stärker huden och gör den smidig. Krämen ger perfekt omsorg för dina fötter efter en dag med sand mellan tårna eller några kilometer i skidspåret.

Res trådlöst

Nu behöver du inte längre tänka på glömda eller borttappade laddningskablar och adaptrar. Du kan lämna rakapparaten hemma utan att det sker på bekostnad av en bra rakning. Enkelhet är många gånger bäst och nu har vi gjort det både enklare och smidigare att raka sig på semestern.

Allt du behöver är en rakhyvel och basik shave glider. Stryk på krämen, raka dig och massera in krämen i huden. Basik shave glider fungerar både som en rakningskräm och som en vårdande hudkräm. Du kan åka till Sahara eller till en stuga utan rinnande vatten, för med basik shave glider kan du raka dig oavsett var du är.

Om du också tar med dig en rakhyvel från Quattro-familjen i necessären, har du täckt alla dina rakningsbehov. Med en kombinerad hyvel- och batteridriven trimmer kan du enkelt raka dig var du än är. Välj Quattro Bikini för bikinilinjen eller Quattro Titanium Precision för ansiktet.

Res enkelt med basik

Samtliga av våra hudvårdsprodukter kommer i smarta resestorlekar. Det är bara att du tar med dig din dagliga hudvårdsrutin, eller spa-behandling, genom säkerhetskontroller - direkt, säkert och effektivt.