Kosttillskott kan hjälpa

Vi håller med dem som hävdar att det bästa sättet att ge kroppen de ämnen den behöver är via kosten. Men - det är inte säkert att din kost alltid är optimalt sammansatt och då kan det vara en god idé att ta ett tillskott.

EFI samarbetar nära med flera tillverkare för att utveckla högkvalitativa kosttillskott som ger dig önskad effekt. Sammansättningen uppgraderas ständigt i linje med ny forskning och nya rön. Produkterna som du finner här är en blandning av nya och gamla välbeprövade produkter, tillverkade efter strikta kvalitetsnormer.

Frisk andedräkt på 3 minuter

Zinkoral - en sensation när det lanserades för över 20 år sedan. En av Norges största tidningar skrev på första sidan: Ett superpiller mot dålig andedräkt. Och ja - produkten fungerar som förväntat. Den främsta orsaken till dålig andedräkt orsakas av förhållanden i själva munhålan: De bakterier som finns där avger flyktiga svavelhaltiga gaser som luktar illa. Men - zink binder svavel och därför neutraliseras lukten. Visserligen ganska enkelt men det tog över 2 år att utveckla och dokumentera en välsmakande tablett som fungerar i upp till 6 timmar.

Äkta ginseng - mer ork och energi i vardagen

Ett välbeprövat naturläkemedel med en tusenårig tradition. Tillverkaren är en av en av Sydkoreas ledande som även säljer sina produkter på den krävande hemmamarknaden. Il Hwa använder endast ginsengrötter i produktionen och framställningsprocessen är avancerad och säkerställer en hög halt av aktiva substanser som kallas ginsenosider. Ginseng är mest känt för att bidra till mer energi och vitalitet, koncentration samt att immunförsvaret fungerar normalt.

Rent blåbärsextrakt från den skandinaviska skogen

Ett mycket populärt tillskott. Blåbär har använts i både matlagning och som hälsofrämjande bär i hundratals år. Blåbär innehåller bra antioxidanter som skyddar cellerna i din kropp. Och det är känt att blåbär innehåller ämnen som är bra för ögats hälsa.

Kraft och mental styrka-stresshantering

Roschi - en kombination av två örter som har haft en stigande försäljningskurva under de senaste åren. Rosenrot - kanske är mest känd för att främja sexlusten men den har många positiva egenskaper eftersom det är en adaptogen växt. Den innehåller dessutom Schisandra – en kinesisk ört som varit uppskattat av både män och kvinnor i tusentals år.

Omega 3 för hjärtat, hjärnan och synen

Det har länge varit känt att de livsnödvändiga fettsyrorna EPA och DHA som båda återfinns i Omega 3, hjälper hjärtat att fungera normalt. Den goda effekten du får genom att ta minst 250 mg EPA och DHA. Fettsyran DHA är även viktigt för hjärnan och att synen ska fungera normalt, uppnår effekt genom att ta minst 250 mg DHA per dag.