Sommar och semestertider är snart här

Vi ställde oss själva frågan om vi bör nämna några speciella produkter med tanke på tiden som vi har framför oss. Därför har vi nu samlat ihop några tips som kan vara till nytta

Det perfekta tredagars-skägget

Nu när sommaren är här sänker många kraven och det är inte så noga om skägget får växa. Men det kan vara bra att trimma skägget lite och Wilkinson Sword har det perfekta verktyget. Quattro Titanium Precision har avancerade blad i ena änden och en batteridriven trimmer i den andra. Om du föredrar ett renrakat ansikte använder du sidan med bladen. Tack vare trimmern på den andra sidan kan du välja mellan 4 olika längder på skägget. Att raka sig har aldrig varit enklare!

Perfekt bikinilinje

Den enda rakhyveln som du behöver i sommar: 2 i 1-hyveln Quattro bikini. I den ena änden sitter de avancerade bladen Quattro for women så armhålor kan bli renrakade och välskötta. Och tack vare skyddsgaller är det minimal risk att du skär dig. Den batteridrivna trimmern gör att du kan välja mellan 3 olika längder om du vill experimentera med vad du trivs bäst med. Det kan inte bli enklare och du kan till och med använda den i duschen.

Ta hand om huden

Använd solkräm med en hög solskyddsfaktor för att skydda huden och undvika att bli bränd. Dessutom är det en bra idé att använda en ansiktskräm som lugnar och bidrar till att bekämpa smårynkor och fina linjer. Basik age defence är perfekt efter en dag på stranden och den innehåller algextrakt som är rik på lipider, antioxidanter och vitaminer.

På god fot med fötterna

Det är få saker som är mer irriterande än fotproblem som du hade kunnat undvika med lite extra uppmärksammat och omsorg. Vår fotterapeut rekommenderar tvätt i milt såpvatten och att du använder en bra fotkräm. Basik fot innehåller E-vitamin, mikropärlor och algextrakt. Hård hud bör regelbundet tas bort och kom ihåg att naglarna ska klippas rakt. Det är också viktigt att använda strumpor med en bra passform som inte stramar. Våra soft top-strumpor är ett bra alternativ.