text.skipToContent text.skipToNavigation
EFI GLME – Biolane Grönläppad Musselextrakt

EFI GLME har Biolanes logotype på förpackningen. Biolane är det ursprungliga extraktet från Grönläppad mussla utan några andra tillsatser. Tillverkad enligt strikta kvalitetskrav på Nya Zeeland.

Biolane extrakt

Det unika Biolane extraktet är tillverkat av flytande vävnad från grönläppad mussla. Det utvinns, frystorkas och mals till ett fint pulver som sedan fylls i kapslar. Den grönläppade musslan finns bara i vattnen runt Nya Zeeland. Forskaren John Croft etablerade den första uppfödningsanläggningen 1972. Han var också ansvarig för den speciella process som krävs för att producera ett stabilt extrakt.

Musselextrakt Original från Nya Zeeland  -  nu med vitamin C

Biolane extrakt av Grönläppad mussla innehåller ALLA musslans viktiga beståndsdelar.  För att detta ska vara möjligt är det nödvändigt att ha en noggrann och minutiös produktion. Och det finns endast ett företag som kan erbjuda originalextraktet, som har funnits på marknaden sedan 70 talet - VITACO.

En naturlig produkt

Detta är INTE ett oljeextrakt. Biolane levereras i kapslar som innehåller ett pulver bestående av frystorkat musselkött med tillsatt vitamin C.
Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion.

Vad innehåller extraktet?

- Kondroitinsulfat
- Glykogen komplex
- Fettsyror
- Kedjor av aminosyror
- Glukosaminoglykaner
- Vitamin C

BIOLANE - se upp för kopior

Det finns flera kopior av Biolane extraktet. Några är baserade på mald, kokt och fryst mussla. Andra är bara ett rent oljeextrakt som innehåller samma Omega-3 fettsyror som finns i tran och fiskoljekapslar. EFI GLME har Biolanes logotyp på asken. Det är din kvalitetsgaranti.

Tryggt att använda

Biolane är en säker produkt som kan användas under en längre tid men skall inte tas av dem som har allergi, är intoleranta mot fisk och skaldjur eller som lider av gikt. Behandlas du med blodförtunnande medel informera din läkare/sköterska om EFI GLME för kontroll av medicineringen.

JA tack, skicka mig ett startpaket med 2 askar Biolane grönläppad musselextrakt. Jag betalar endast 49 kr inklusive porto och expedition.

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Prova Biolane Grönläppad musselextrakt i 2 månader. Du betalar endast 49 kr inklusive porto och expedition.

 2. 2
  Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 4 veckor efter att du fått ditt startpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 2 askar à 90 kapslar (2 mån. förbrukning) varannan månad. Du kan när som helst avsluta abonnemanget. En ask med 1 månads förbrukning kostar 225 kr. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 479 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Betala inget i förskott, inbetalningskort med 14 dagars kredit bifogas i försändelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.